Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Просечната нето плата во февруари 24.192 денари


Општина „Бутел“ годинава планира да потроши 470.000 евра за привремено да ангажира но...


По успешната имплементација на програмите за практиканство со четири факултети при Универзитетот ...


Малите и средни претпријатија  имаат централно внимание во економската програма на Владата, ...


Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој вели де...


Во вируелниот свет првично не се знае кој е изворот кој може да поттикне девијантни појави кај де...


Врабтените во Еурокомпозит и денеска повторно излегоа на протест пред владата. Велат не им се исп...


Трговците со нафта и нафтени деривати бараат државата да им дозволи поголема заработувачка од про...


Државата има по неколку помошници на раководителите во секторите во јавната ад...


Утре Регулаторната комисија за енергетика ќе ги соопшти новите цени на бензините. Пред две недели...