Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Донесена Завршната сметка на Буџетот за 2018 година


Извршителите на Уставен суд оспоруваат два члена од новата регулатива за нивната сфера. Се жалат ...


Надзорниот одбор на АД Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) го назначи Васко Ковачевски за претс...


Фондот за иновации троши 430.000 евра за ревизорски компани кои ќе мониторираат дали фирмите кои ...


Тутунопроизводителите ги поздравуваат акциите за сузбивање на шверцот со тутун што за нив е дирек...


Цената на бензините од ноќеска на полноќ се намалува за еден денар, а на дизелот и на екстра лесн...


Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видлив...


Промотивен штанд „Мој ддв“ денеска е поставен во велес пред супер маркетот „Жит...


Вкупно 368 домашни компании продолжуваат во процесот на финална селекција ...


Промотивен штанд МојДДВ денеска ќе биде поставен во центарот на Прилеп пред супермаркетот Тинекс....