Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Петти ден општа расправа за дополнетиот ребаланс на Буџетот


Собранието денеска, во рамки на 47 седница, треба да ја продолжи општата расправа за дополнетиот ...


Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука за намалување на малопродажните...


Собраниската Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска на седница треба да го ...


Собранието денеска, во рамки на 47 седница, треба да ја продолжи општата расправа за дополнетиот ...


„Годинава ќе се задолжиме 1,5 милијарди евра надвор и дома, велат бројките во Предлог-ребал...


Со репрограмирање на каматната стапка од 3,975 отсто за еврообврзница 3 на историски најниската к...


Втор ден жесотка расправа во Законодавниот дом - на маса пред пратениците ребалансот на Буџетот. ...


Во рамки на 47. седница денеска во Собранието треба да продолжи расправата за дополнетиот предлог...


Ребалансот на Буџетот на маса пред пратениците. По час и половина доцнење конечно почна  соб...