Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Законот за отпис на камати за неплатени сметки помина во Собранието


Регулаторна комисија за енергетика денеска ги соопшти новите цени на горивата на Македонија.

...

Буџетот за здравството за наредната година ќе изнесува 6,3 милијарди денари, што е за 300 милиони...


Најмоќните банки во земјава во координирана акција да го одржат тековното работење на фирмите од ...


До крајот на годинава земјоделците можат да достават барања за легализација на изградените објект...


Пензионерите кои во текот на годината примаат само пензија и немаат дополнителен приход нема да т...


Најголем дел од фудбалските фанови во земјава сеуште се обесправени - не можат да гледаат престиж...


За седум години е одложена обврската да се пријавуваат во електронскиот систем за даноци во УЈП з...


Правниците и економистите од јавната администрација се непожелни и за бизнисот. Стопанствениците ...


ВМРО-ДПМНЕ нема да го поддржи новиот закон за возила, со кој се воведуваат еколошки налепници. Оп...