21.09.2012 - 12:10
Од следниот петок ќе запре железничкиот сообраќај. Машиновозачите започнуваат штрајк, во знак на протест против лошите услови за работа. На...
21.09.2012 - 11:35
Ескалираше пред Славија. Полицијата ги апси жените што протестираат пред матичната компанија. Една вработена доби прекршочна пријава а други...
21.09.2012 - 11:12
Поранешниот претседател на Европската комисија Романо Проди ја критикува германската канцеларка Ангела Меркел дека нејзината тактика на пролонгирање...
21.09.2012 - 10:31
Хрватскиот министер за финансии Славко Линиќ најави отпуштање на 20.000 вработени во државната управа и во јавниот сектор, истакнувајќи дека...
20.09.2012 - 15:42
20.09.2012 - 14:25
Кипар до декември би можел да остане без пари бидејќи Владата на таа држава на крјот од јули имала на располагање само 478,5 милиони евра, а до...
20.09.2012 - 12:03
Опозиционерите од СДСМ прашаа како земјоделски субвенции завршиле на име на сопруга на раководител за земјоделство во Битола. Обвинувања за...
20.09.2012 - 09:03
Во пелагонискиот, велешкиот и радовишкиот регион во првата и втората фаза на откуп треба да бидат преземени 4.600 тони тутун што е близу една...