Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

РКЕ го поздрави усвоеното решение за намалување на ДДВ на електрична енерги...


Собранието денеска ги донесе измените на Законот за додадена вредност. Со ова, даночната стапка з...


Нови препукувања на реалција власт - опозиција. Иако најавија поддршка на Законот за намалување н...


Во рамки на 45. седница, Собранието попладнево започна со расправа по измените на Законот за дода...


Собранието денеска во рамки на продолжението на 45. седница треба да гласа по Предлог законот за ...


УНИБанка АД Скопје, следејќи ги потребите и барањата на своите клиенти, креираше понуда за нов по...


Неполн месец по седмиот, освоен е и осмиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австри...


Континуиран одговор со фискални, економски и социјални политики со цел ублажување на последиците ...


Комисија за финансирање и буџет денеска треба да ја продолжи амандманската расправа за ребалансот...


Да се произведува колку што бара пазарот и да биде квалитетно - производителите и откупувачите на...