26.10.2012 - 18:19
Градежништвото, индустријата, рударството и земјоделството се најризичните сектори  каде се случиле најмногу несреќи и повреди при работа. На...
26.10.2012 - 18:12
Последните три месеци од годинава државата ќе ги преживува со кредити. Откако 24 Вести синоќа објави дека владата  уште во септември го...
26.10.2012 - 18:03
Претседателот на Собранието Трајко Вељановски по пошта дава зеленото свело за собирање10 илјади потписи на граѓанската Аман. Од законодавниот дом...
26.10.2012 - 17:40
26.10.2012 - 15:13
Владата направи максимални напори во доделување државна помош кога можеше и постојано ги прилагодува условите на тендерот за продажба на ОХИС со цел...
26.10.2012 - 15:03
Претседателот на Собранието Трајко Вељановски по пошта даде зелено светло за собирање 10 илјади потписи на граѓанската Аман.   Од законодавниот...
26.10.2012 - 11:42
Грчкиот долг ќе биде над целта од 120 отсто од БДП во 2020 година, се вели во прелиминарен извештај на ММФ, а на Атина ќе и требаат повеќе реформи...
26.10.2012 - 11:17
Повторно се ревидираше прогнозата за економски раст на Македонија. Европската банка за обнова и развој во својот последен извештај обелодени дека...