01.11.2012 - 15:37
Возилата трајно ќе се одземаат а возачите ќе плаќаат казни од 500 евра-ова го предвидуваат новите измени на законот за превоз во патниот сообрајќај...
01.11.2012 - 15:12
Октомври уште едне скап и тежок месец за граѓаните. Статистика регистрираше  зголемување на трошоците за живот за 5,3% во споредба со истиот...
01.11.2012 - 13:04
Народна банка во својата макроекномска проекција 2012-2014 година прогнозира зголемени трошоци на живот до крајот на годинава, но и во 2013 година....
01.11.2012 - 10:33
Централната банка на Швајцарија соопшти дека во првите девет месеци од годината остварила речиси трипати поголем профит во однос на истиот период...
01.11.2012 - 10:31
Со позиционирање на 12-то место САД повеќе не е на листата на водечки 10 најпросперитетни држави, која се прави според богатство и благосостојба на...
01.11.2012 - 09:17
Недомаќинското работење на регулаторна комисија за енергетикаа и тајните договори во 4 очи сега го плаќаат граѓаните обвинува опозицијата,...
31.10.2012 - 19:16
31.10.2012 - 19:14
Надзорниот одбор на А.Д. МЕПСО денеска го избра Синиша Спасов за претседател на Управниот одбор и за генерален директор на Македонскиот електро-...