01.11.2012 - 10:31
Со позиционирање на 12-то место САД повеќе не е на листата на водечки 10 најпросперитетни држави, која се прави според богатство и благосостојба на...
01.11.2012 - 09:17
Недомаќинското работење на регулаторна комисија за енергетикаа и тајните договори во 4 очи сега го плаќаат граѓаните обвинува опозицијата,...
31.10.2012 - 19:16
31.10.2012 - 19:14
Надзорниот одбор на А.Д. МЕПСО денеска го избра Синиша Спасов за претседател на Управниот одбор и за генерален директор на Македонскиот електро-...
31.10.2012 - 19:00
Само 73,5 милиони евра изнесува салдото на странските директни инвестиции во земјава од септември до август. Според најновите податоци на Народната...
31.10.2012 - 15:18
Дури во декември 2013 година административците може да ги очекуваат ветените 5%покачување на платите.   Опозицијата на собраниската комисија за...
31.10.2012 - 15:04
Кризата го стопи економскиот раст, команиите бараат свеж капитал а банките порачуваат рзици сеуште има, кредитните политики и наму остануваат...
31.10.2012 - 13:05
Половина од младите на возраст од 15 до 24 години во Србија се без работа, покажува најновото истражување на пазарот на трудот и положбата на младите...