11.12.2012 - 18:32
Побрзајте или ќе интервенирам спикерот на Собранието Трајко Вељновски загрижен дали буџетот за 2013 ќе се донесе навреме, го повикал и лично го...
11.12.2012 - 18:25
11.12.2012 - 17:29
Синдикатите да не замижуваат пред проблемите на работниците. Синдикалните лидери да не дозволат рестрикција на работничките права. Европската...
11.12.2012 - 15:29
СДСМ има стратегија намерно да ја одолговлекува дискусијата за буџетот за да дојде до времено финансирање. Тоа  го правите затоа што сметате...
11.12.2012 - 15:04
Конфедерацијата на слободни синдикати доби нов претседател. Мирјана Андреска од синдикатотот за образование доби петгодишен мандат за прв човек на...
11.12.2012 - 14:07
Норвешка, Данска и Шведска имаат највисоки цени на прехрамбени продукти во Европа, повеќе од 20 отсто повисоки од просекот во рамките на ЕУ.  ...
11.12.2012 - 09:54
Британската банка HSBC ќе плати рекордна сума од 1,9 милијарди долари за да прекине истрага за перење пари во САД, објави Волстрит џурнал.  ...
11.12.2012 - 09:51
Британската банка Стандард Чартед ќе им плати на САД 327 милиони долари во рамки на порамнување за обвинувања дека прекршила санкции кои Вашингтон ги...