Џејми Оливер фати крадец во својот двор

10.09.2018 | 18:29
Прочитано: 872

Познатиот готвач Џејми Оливер фати крадец кој се обидувал да влезе во неговата куќа и го задржал додека соседите повикале полиција.

Оливер го затекнал крадецот додека ја обивал влезната врата од куќата, а кога почнал да бега славниот готвач тргнал по него и го фатил. Тој го соборил крадецот на земја и го задржал додека полицијата не дошла.

Локалните медиуми наведуваат дека крадецот и бил познат на полицијата, а претходно извршил неколку кражби во тој дел на Лондон.

Соседите сметаат дека постапката на 43-годишниот Оливер е храбра и несебична.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.