Донација на ЕВН

11.01.2018 | 17:40
Прочитано: 1359

ЕВН Македонија донираше возило наменето за задоволување на потребите на лицата со телесен инвалидитет, членови на здружението „мобилност Тетово и Гостивар“. Возилото кое носи порака „Со љубов за полесно движење”, ќе се користи за превоз на лицата со телесен инвалидитет при лекарски прегледи, настава и други социјални активности.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.