Договор за пренесување на право на трајно користење

13.03.2018 | 12:40
Прочитано: 1508

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и претседателот на ЗЕЛС Петре Шилегов потпишаа договор за   за пренесување на правото на трајно користење, управување и одржување на информацискиот систем.

ЗЕЛС денескa ги доби и авторските права врз изворниот код на трајно користење без надомест, но со обврска да го одржува и надградува овој информациски систем.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.