Добитничка на 5 милиони долари не знае како да ги потроши парите

11.11.2017 | 11:46
Прочитано: 11391

Бренда Џенти од Вирџинија освои џек-пот од 5 милиони долари, а претходно веќе добила две парични награди.

Таа прво освоила 5.000 долари на среќка. Неколку недели подоцна, уследила добивка и од 500 долари.

Џентри вели победничката низа и продолжила во ноември, кога купила среќка во Шарлотсвил и, откако ја изгребала, сфатила дека добила дури пет милиони долари.

Таа вели дека е воодушевена и не знае како да потроши толку многу пари.

„Малку сето ова ме излудува, бидејќи не сакам да го сменам мојот начин на живот“, изјави среќната добитничка.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.