Димитров: Ќе ја убедиме ЕУ дека заслужуваме членство заедно со Србија и Црна Гора

09.11.2017 | 15:21
Прочитано: 1812

Македонија ќе направи се што може да го фати возот и заедно со Црна Гора и Србија да стане членка на ЕУ и преку надминувањето на заостанувањето во однос на реформите да ја убеди Европската комисија во тоа, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров на заедничката прес-конференција во Скопје со неговиот црногорски колега Срѓан Дармановиќ.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.