Зошто се надвисна апатија во политиката?

Мицотаис - Заев, нови односи или стара политика? Зошто се надвисна апатија? Колку е до истрошеноста на политичките лидери? Тв колумна, писателска реч за културата на духот. Гости во Трилинг се поранешниот министер за надворени работи Денко малевски и Илина Мангова од Меѓународен републикански институт