Зоран Заев реферира пред коалицискиот партнери за договорот со Гаши
Foto

Зоран Заев реферира пред коалицискиот партнери за договорот со Гаши

Зоран Заев вечерва ги убедува помалите патнери од коалицијата дека договорот со Африм Гаши е фер. За дел од нив има спорни елементи, особено во делот на ревизијата на судските случаи како и етничкиот баланс во владата. Пред средбата воздржани, очекуваат детали, но и дали нивните приоритети остануваат во владината програма.

0 Коментари

Остави коментари