Златен медал за хокеарската репрезентација на „Диверлопмент турнирот“ во Германија
Foto

Златен медал за хокеарската репрезентација на „Диверлопмент турнирот“ во Германија

Гости: Кристијан Ташевски и Бојан Василковски

0 Коментари

Остави коментари