Зиков за тв 24: Треба да се почека и вториот круг за конечен победник
Foto

Зиков за тв 24: Треба да се почека и вториот круг за конечен победник

Љупчо Зиков во емисијата 24 анализа истакна дека се уште нема победик и ќе се чека и вториот круг и смета дека бројките треба да се почекаат и по тој круг. Вели дека победникот се уште не може да се каже, зошто македонските општини се 60 на број, а половина се веќе решени.

- Постои втор круг и сум резервиран дека може да анализираме кои ќе бидат резултатите. 30 општини чекаат во вториот круг. - вели Зиков.

0 Коментари

Остави коментари