Зибери: Состојбата со техничка влада е неодржлива, потребни се избори
Foto

Зибери: Состојбата со техничка влада е неодржлива, потребни се избори

Состојбата со техничка влада е неодржлива. Доколку има улслови и согласно законските рокови – изборниот процес мора да продолжи таму каде што застана пред пандемијата – смета аналитичарот и поранешен пратеник Насер Зибери. Вели дека изборите треба да се одржат по 22 дена од уникување на вонредната состојба.

0 Коментари

Остави коментари