Зибери: Опасни се тезите на Заев и Мицкоски да тргуваат со пратенички мандати
Foto

Зибери: Опасни се тезите на Заев и Мицкоски да тргуваат со пратенички мандати

Опасни се тезите на Заев и Мицкоски дека се подготвени да тргуваат со пратеничките мандати само за да се оневозможи мојата номинација да стане реалност. Фактот што сум Албанец не треба да биде никако хендикеп, оценува кандидатот за премиер Насер Зибери, во интрвју за емисијата Трилинг која почнува во 19 часот.

0 Коментари

Остави коментари