Зашов: Македонија направи низа грешки во француските односи
Foto

Зашов: Македонија направи низа грешки во француските односи

Што може да се очекува по средбата меѓу македонскиот и францускиот ппретседател, но и дали Македонија вложи доволно во француско –македонските односи.

Екс амбасадорот Благој Зашов, кој е и франкофон вели дека сигналите за мај се позитивни, но земјава направила многу грешки во дипломатијата.

0 Коментари

Остави коментари