Замрзнување на полови клетки и ембриони
Foto

Замрзнување на полови клетки и ембриони

Гости: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИНФ специјалист и Мимоза Аџи Крстева-ембриолог

0 Коментари

Остави коментари