„Замени ги незаменливите бидејќи секое дете ги заслужува ѕвездите“
Foto

„Замени ги незаменливите бидејќи секое дете ги заслужува ѕвездите“

Гостин: Зоран Богдановски, раководител за обезбедување средства и комуникации во СОС Детско село

0 Коментари

Остави коментари