Законот за легализација на дивоградбите заглавен во Собрание - ВМРО-ДПМНЕ поднесе 1.000 амандмани
Foto

Законот за легализација на дивоградбите заглавен во Собрание - ВМРО-ДПМНЕ поднесе 1.000 амандмани

0 Коментари

Остави коментари