Заев: Заканите и уцените на ИВЗ се мотивирани од лични мотиви на поединци
Foto

Заев: Заканите и уцените на ИВЗ се мотивирани од лични мотиви на поединци

Премиерот Заев вели дека заканите и уцените на ИВЗ на неколку дена пред почетокот на претседателската кампања се мотивирани од лични причини на поединци во раководството на верската заедница. Премиерот вели дека како и сите други религиски заедници и ивз треба правдата за имотите да ја бара на суд.

0 Коментари

Остави коментари