ЗАЕВ: ОБЈАВИВМЕ СЕ ШТО ЗНАЕВМЕ ЗА СЛУЧАЈОТ СО МАРТИН НЕШКОВСКИ
Foto

ЗАЕВ: ОБЈАВИВМЕ СЕ ШТО ЗНАЕВМЕ ЗА СЛУЧАЈОТ СО МАРТИН НЕШКОВСКИ

Откако на профилот на Ел Чека беше објавена нова „бомба“ на која разговараат тогашниот премиер Никола Груевски и министрката за внатрешни Гордана Јанкулоска за убиството на Мартин Нешковски – а телефонскиот разговор од прфилот на Ел Чека е веќе избришан. Груевски од Будимпешта напиша дека материјалите биле сечени, лепени и монтирани, се огласи и премиерот Зоран Заев, кој вели дека било објавено се што тогаш како опозиција го знаел и имал.

0 Коментари

Остави коментари