Заев: Ние создаваме убава иднина
Foto

Заев: Ние создаваме убава иднина

Вечерва СДСМ, пред жителите на Петровец и Кисела вода, ветија дека ќе продолжат да создаваат нови работни места, инфрастурктура и нови паркови. 

0 Коментари

Остави коментари