Заев: Нема да дозволам криминалци, суетен новинар и педер да ја урнат Владата
Foto

Заев: Нема да дозволам криминалци, суетен новинар и педер да ја урнат Владата

Премиерот Зоран Заев денес изјави дека лично тој нема да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинари еден педер да ја урнеле Владата.

„Нема да дозволам неколку криминалци, еден суетен новинар и да ми извини ЛГБТ заедницата, еден педер да ја симнат оваа Влада од власт. Ќе се бориме до крај, а секој ќе си сноси одговорност“, рече Заев за „Рекет“.

0 Коментари

Остави коментари