Заев: Бизнисмени од внатрешноста ми се жалеа за рекет и го пријавив тоа во обвинителството
Foto

Заев: Бизнисмени од внатрешноста ми се жалеа за рекет и го пријавив тоа во обвинителството

0 Коментари

Остави коментари