Заев: Ако ЕУ не даде одлука, тоа ќе значи непочитување на Преспанскиот договор и веројатно ќе ја уништи оваа влада
Foto

Заев: Ако ЕУ не даде одлука, тоа ќе значи непочитување на Преспанскиот договор и веројатно ќе ја уништи оваа влада

0 Коментари

Остави коментари