Втора недела од штрајкот на СОНК, ќе се најде ли решение?

Втора недела СОНК продолжува со штрајкот, образованието сe уште е во протест, а децата не одат во училиште. И оваа недела почнува со политички и економски тензии.

Гости се универзитетскиот професор Марјан Петревски, потпретседателот на Стопанска комора Зоран Јовановски и Арбен Халили - член на Комора на Северозападна Македонија.