Вработени 6374 лица со ланскиот оперативен план, над 50 проценти млади
Foto

Вработени 6374 лица со ланскиот оперативен план, над 50 проценти млади

Со оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот лани биле опфатени 6374 лица. Реализирани се 95 проценти од планот, а за неговото спроведување се потрошени приближно милијарда денари.

 

0 Коментари

Остави коментари