Возилата со странски таблици ќе мора да се пререгистрираат во Македонија
Foto

Возилата со странски таблици ќе мора да се пререгистрираат во Македонија

Граѓаните што возат автомобили со странски таблици ќе мора да ги прегеристрираат со македонски, доколку сакаат да ги возат во земјава. Стапуваат на сила новите законски одредби со кој се става крај на можноста за регистрација на возилата во странство кои се возат по македонските патишта.

0 Коментари

Остави коментари