Војна и мир во македонското Собрание
Foto

Војна и мир во македонското Собрание

Војна и мир во македонското Собрание. Дали на празникот на љубовта Заев ќе ја раскине коалицијата со Ахмети? Вчера закани, а денеска помирувачки тонови. Судир во Владата – нови судири и во опозицијата! Кој кому ќе му го закрои лозјето во пресрет на распуштањето на Собранието в недела? Седницата за Законот за јавното обвинителство почна со тензии, обвинувања и со обиди за пуштање бомби од говорница.

Во „Коментар“, со Огнен Јанески анализираат универзитетскиот професор, Љубомир Фрчкоски и политичкиот аналитичар, Алберт Муслиу.

0 Коментари

Остави коментари