Во СДСМ отворен огласот за избор на кандидат за претседател за изборите во април
Foto

Во СДСМ отворен огласот за избор на кандидат за претседател за изборите во април

Амбасадорот Ѓорги Филипов ја поднесе пријавата на отворениот повик на СДСМ за претседателските избори 2019. Деновиве во месните организации на партијата почна процедурата за евидентирање на можните кандидати. Филипов очекува СДСМ да ги разгледа сите кандидатури, и да донесе правилна одлука.

0 Коментари

Остави коментари