Во општина Гевгелија на едно избирачко место ќе се пролонгира гласањето за еден час и 40 минути
Foto

Во општина Гевгелија на едно избирачко место ќе се пролонгира гласањето за еден час и 40 минути

Во општина Гевгелија на едно избирачко место ќе се пролонгира гласањето за еден час и 40 минути бидејќи во утринските часови имало прекин и застој поради нефункционирање на уредот за биометриска идентификација.

Во Гевгелија право на глас имаат 19 илјади 76 граѓани кои се изјаснуваат на 37 избирачки места.

0 Коментари

Остави коментари