Во најава нови мерки и рестрикции - граѓаните со различни мислења
Foto

Во најава нови мерки и рестрикции - граѓаните со различни мислења

Топлото време денска ги наполни парковите и кафените. Дел од граѓаните носеа заштитни маски, но беше видливо дека дел не ги носат.

Комисијата за заразни болести, поради растечкиот тренд на бројот на заболени, предложи нови мерки и рестрикции како скратување на работното време на еконосмките оператори до 23 часот, нови мерки за јавниот превоз.

Од понеделник пак, парламенот ќе гласа за досега предложениет мерки, меѓу нив и задолжително носење маска на отворено. Граѓаните со различни мислења во однос на најавените мерки. 

0 Коментари

Остави коментари