Во Куманово денеска и вчера нови случаи на новозаболени здравствени работници
Foto

Во Куманово денеска и вчера нови случаи на новозаболени здравствени работници

Една медицинска сестра од Здравствен дом Куманово е новозаболена од Ковид 19, а вчера, пак евидентирани беа тројца новозаболени здравствени работници, една медицинска сестра и двајца техничари, информираше денеска директорот на кумановскот Центар за јавно здравје, Ариф Љатифи.

Тој нагласи дека денеска ќе се извршат тестирања на 50 вработени од кумановската болница.

 

0 Коментари

Остави коментари