ВО ДОЈРАН СЕ ОДРЖУВА Д ФЕСТИВАЛ
Foto

ВО ДОЈРАН СЕ ОДРЖУВА Д ФЕСТИВАЛ

А во Дојран пак стартуваше Д фестивал. Ова е деветто издание, а има три фествалски дена со интерсни содржини.

0 Коментари

Остави коментари