ВМРО-ДПМНЕ: Се обврзуваме да има посреќни семејства, мајки и деца
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: Се обврзуваме да има посреќни семејства, мајки и деца

Носителка на листата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија” во ие 6, Дафина Стојановска упати порака до граѓаните  дека се обврзува за грижа за секое семејство во Македонија да има повеќе.

„Кога жена-мајка нешто ветува, тоа мора да се исполни“, вели Стојановска.

 

0 Коментари

Остави коментари