ВМРО-ДПМНЕ: Објавуваме јавен повик за пријавување на кандидат за избор на претседател на Македонија
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: Објавуваме јавен повик за пријавување на кандидат за избор на претседател на Македонија

0 Коментари

Остави коментари