ВМРО-ДПМНЕ: МЕТЛАТА ДА ЗАИГРА ВО ФИНАНСИИ
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: МЕТЛАТА ДА ЗАИГРА ВО ФИНАНСИИ

ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека државата се задолжува, во време кога ниту има капитални инвестиции, ниту пак има економски раст. Опозцијата смета дека економскиот тим е неподготвен за најавената метла поради неуспешни политики.

0 Коментари

Остави коментари