ВМРО-ДПМНЕ ќе одбележи 31 година - Дали партиското ребрендирање ќе донесе и нова политичка стратегија?
Foto

ВМРО-ДПМНЕ ќе одбележи 31 година - Дали партиското ребрендирање ќе донесе и нова политичка стратегија?

0 Коментари

Остави коментари