ВМРО-ДПМНЕ: Ќе го ревидираме Преспанскиот договор. Заев: Без договорот од Преспа нема иднина
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: Ќе го ревидираме Преспанскиот договор. Заев: Без договорот од Преспа нема иднина

0 Коментари

Остави коментари