ВМРО-ДПМНЕ: Директни и индиректни последици од вториот ТАТ значат 20-тина милиона евра кои ќе останат необештетени
Foto

ВМРО-ДПМНЕ: Директни и индиректни последици од вториот ТАТ значат 20-тина милиона евра кои ќе останат необештетени

Пропаѓањето на Еуростандард банката е огромен скандал и неуспех на македонската Влада, под директен ризик со пропаста на банката се 55 илјади граѓани кои примаат пензии и социјална помош од Еуростандард банка - обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

Според нив дваесетина милиони евра ќе останат необештетени.

0 Коментари

Остави коментари