Владеење на правната држава или владеењето на прагматичноста во политичките пазарења
Foto

Владеење на правната држава или владеењето на прагматичноста во политичките пазарења

Владеење на правната држава или владеењето на прагматичноста во политичките пазарења. Ова е прашањето кое се поставува по најновата амнестија за случувањата од 27 април но и измените на кривичниот законик кои опфаќаат други обвинети во предмети кои ги гони СЈО и кои се директно поврзани со последните политички процеси во Собранието. Гости во 24 анализа се претседателот на скопскиот кривичен суд Иван Џолев и адвокатот Звонко Давидовиќ.

0 Коментари

Остави коментари