Владата со план за борба против дезинформации и лажни вести, а ВМРО-ДПМНЕ обвинува за вовед во цензура
Foto

Владата со план за борба против дезинформации и лажни вести, а ВМРО-ДПМНЕ обвинува за вовед во цензура

0 Коментари

Остави коментари