Владата со 800 илјади евра ќе подржи печатење и дистрибуцијата на печатени медиуми
Foto

Владата со 800 илјади евра ќе подржи печатење и дистрибуцијата на печатени медиуми

Со 800 илјади евра ќе се подржи печатењето и дистрибуцијата на печатените медиуми од општ и информативен карактер посочи министерот задолжен за комуникации, отчетност транспаретнопст Роберт Поповски. Тој истакна дека клучна улога на оваа влада е да даде подршка на медиумите базирана врз прецизни критериуми и никогаш повеќе да нема инвестирање на пари во медиумите заради корупција или било каква контрола и влијание.

 

 

 

" class="video" title="Advertisement" name="fitvid1" allowfullscreen>

0 Коментари

Остави коментари