Владата одлучи да ја урне дивоградбата на Нефи, а Рамиз Мерко се откажа од ингеренциите врз општината
Foto

Владата одлучи да ја урне дивоградбата на Нефи, а Рамиз Мерко се откажа од ингеренциите врз општината

0 Коментари

Остави коментари